Nyheter!

Ny revolutionerande apparat.

Dermoheat är en effektiv behandling mot hudens åldrande som kombinerar radiofrekvens och radioporation för att uppnå detta möjliga resultat på kortast möjliga tid.

Bli behandlad utan smärta mot allt från tex linjer, rynkor, slapp hud, celluliter till fettdepåer och återuppbyggnad av muskler. Finns endast hos Salong Essence i Småland

Behandlingar.

Varför ska man göra salongsbehandlingar?
Huden förändras hela tiden – från vecka till vecka, årstid till årstid och under hela ens livstid. Med regelbundna salongsbehandlingar från md formulations håller du huden i trim samtidigt som du får experthjälp för de olika typer av hudproblem som kan uppstå.

Salongsbehandlingar ger mer synliga resultat på snabbare tid än vad man kan få med enbart hemmaprodukter. Oftast räcker det med en enda behandling för att få en mycket mjukare, fräschare hud med ny lyster. För den som vill ha kraftfullare resultat på problemhud rekommenderas en kur. Normalt består en kur av 1–2 behandlingar i veckan under 6–8 veckor.

AHA-penslingarna ger en effektiv men mycket skonsam exfoliering, utan irritation, rodnad eller andra biverkningar. Det beror på den patenterade glykolsyraformulan vars pH-värde är balanserat för att ge optimala resultat utan negativa effekter. Målet med md formulations behandlingar är inte bara att avlägsna döda hudceller, utan först och främst att bygga upp hudens kvalitet inifrån.

NYHET: MEDISPA FACIAL

En kombination av dokumenterade resultat och total avkoppling.
MediSpa Facial är en fantastisk behandling som kombinerar dokumenterade resultat med ultimat lyx och avslappning. Missa inte denna nya, efterlängtade ansiktsbehandlingen som är något utöver det vanliga! AHA-produkterna avlägsnar milt och naturligt döda och skadade hudceller och lockar fram en klarare, yngre hud. Fukt- och kollagenproduktionen höjs och lämnar huden spänstigare, fastare och jämnare.

I behandlingen ingår en inpackning med varma handdukar som sveper in huden med kraftfulla antioxidanter för en ungdomlig, frisk lyster, samtidigt som kunden får en avslappnande skalpmassage. Den följs upp med en Deep Relax och Detox ansiktsmassage som minskar spänningar och stimulerar detoxprocessen; allt för en klar hud med ny lyster. MediSpa Facial inleds dessutom med en hudanalys för att skräddarsy behandlingen utifrån kundens hudvårdsbehov.

SENSATIONAL SKIN

Avslappnande och effektiv "beauty flash" ansiktsbehandling för total uppfräschning och maximal lyster.
Inkluderar rengöring, exfoliering, ansiktsmassage, serum och ansiktsmask efter hudtyp samt återfuktande produkter. Ger huden en total uppfräschning och maximal lyster. Idealisk för den som inte har använt md formulations tidigare.

AHA-PENSLING

Den klassiska AHA-penslingen som rengör på djupet och ökar hudens fuktnivå, spänst och lyster samtidigt som den behandlar olika hudproblem.
Behandlingen passar alla hudtyper. För bästa resultat rekommenderas en kur på 6–8 gånger, 1–2 gånger/ vecka. Penslingen kan förstärkas för mer kraftfulla resultat på

ALPHA-BETA PENSLING / ANSIKTSBEHANDLING

Kraftfull, aktiv behandling för mer utvecklade hudproblem som finnar/pormaskar, oren hud, linjer/rynko, solskadad hud och pigmenteringar.
AHA kombineras med BHA (Beta Hydroxy Acid) för maximala resultat utan irritation eller obehag. Kan göras som enkel pensling eller som komplett ansiktsbehandling. För bästa resultat rekommenderas en kur på 6–12 gånger, 1-2 gång/vecka.

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

En djuprengörande, komplett ansiktsbehandling med md formulations glykolsyrebaserade produkter.
Huden blir mjuk och smidig med ökad fukt och en helt ny lyster. Inkluderar rengöring, exfoliering, ånga och portömning, behandlande serum och ansiktsmask efter hudtyp samt återfuktande produkter.

FIRMING SPA FACIAL

Avslappnande anti-age-behandling för mogen hud.
Linjer, rynkor, minskad spänst? Firming Spa Facial är en effektiv anti-age-behandling med innovativa masken Age Lift Peel-Off Masque, som är rik på marina proteiner, vitaminer, peptider och antioxidanter. Masken har en kraftfull anti-age-effekt och ger ny fasthet, spänst och lyster samt ett synbart "lyft" åt mogen hud.
           
Copyright © 2020 Salong Essence | Storgatan 17, 352 30 Växjö | Tel: 0470-291 00 | E-post: salongessence@telia.com
Zenta en Webbyrå i Växjö